4
Mayıs
2024
Cumartesi
AKSARAY

Başkan Palta; Büyük projelere imza atacağız

Göreve geleli henüz bir yıl olmamasına rağmen özellikle altyapı hizmetlerinde büyük başarılara imza atan Aksaray belediye başkanı Nevzat PALTA, bu başarının artarak devam edeceğini belirtti ve 2005 yılında daha büyük projelere imza atılacağını kaydetti.

2004 yılının son 9 aylık dönemini değerlendiren Başkan Nevzat PALTA, yapılan özverili çalışmalar neticesinde kanalizasyon ve asfalt çalışmaları, yeni yolların açılması, park ve dinlenme alanlarının yapılması, gelirlerde önemli artış kaydedilmesi gibi birçok alanda başarı sağlandığına dikkat çekerek, bu başarının 2005’ten itibaren her yıl daha da artarak devam edeceğini belirtti. Başkan Nevzat PALTA konuyla ilgili açıklamasında şunları söyledi.

“Göreve geldiğimiz günden bu güne kadar birçok alanda önemli hizmetler gerçekleştirdik. Ancak bunlar bizim hedeflerimiz değil, sadece yapacağımız hizmetlerden birkaç tanesiydi. Belediye olarak bu kış dönemini biraz daha hareketli ve bereketli geçiriyoruz. Havaların soğuk olmasına rağmen ekiplerimiz şehrin birçok bölgesinde çalışmalarına devam ediyor.

İnşallah önümüzdeki yıl daha geniş kapsamlı ve programlı bir çalışma içinde olacağız.Önümüzdeki yıllarda daha büyük projelerin altına imza atıp, Allah’ın izniyle Milletvekillerimiz, il, ilçe başkanlarımız, teşkilatımız ve değerli hemşehrilerimizle birlikte Aksaray’ımızı top yekün ayağa kaldıracağız.

Bu şehre ve İnsanlarına layık olduğu hizmetleri hep birlikte gerçekleştireceğiz” dedi.

Kenthaber
Yayın Tarihi : 17 Aralık 2004 Cuma 12:20:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?