4
Mayıs
2024
Cumartesi
AKSARAY

Başkan Palta koltuğuna oturdu

29 Mart Mahalli Seçimlerinde yeniden Aksaray Belediye Başkanlığı'na seçilen Nevzat Palta, mazbatasını aldı. Başkan Palta, 31 yıl aradan sonra üst üste ikinci kez seçilen ilk belediye başkanı oldu.

Mazbatasını aldıktan sonra, Ulu Camii'nde Cuma namazını kılan Belediye Başkanı Nevzat Palta namazın ardından milletvekilleriyle birlikte belediye binasının önüne geldi. Partililer ve belediye çalışanları tarafından davul zurna ile karşılanan Başkan Palta vatandaşlarla selamlaştı.

Belediye girişinde oluşturulan kürsüde ilk olarak konuşan AK Parti İl Başkanı Latif Ağır, halkın güvenine layık olmak için parti ve belediye olarak gereken her çalışmayı yapacaklarını ifade etti. Belediye Başkanı Nevzat Palta ise, "Verdiğimiz her sözü yerine getirdik, yapamayacağımız işin sözünü vermedik. Halkımız da bize güvenerek yeniden görevi bize çok büyük bir farkla tevdi etti. Üzerimizdeki yük çok büyük bunun farkındayız. Ancak ekibimiz, vizyonumuz, projelerimizle inşallah 5 yılda çok önemli işlere imza atacağız. Gece gündüz demeden halkımız için çalışacağız” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Nisan 2009 Cuma 21:20:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?