4
Mayıs
2024
Cumartesi
AKSARAY

Başkan Palta'dan okullara ziyaret

AKSARAY BELEDİYE BAŞKANI PALTA'DAN OKULLARA ZİYARET

Aksaray Belediye Başkanı Nevzat Palta, ilköğretim okulunu ziyaret ederek, öğrenci ve öğretmenlerle sohbet edip isteklerini dinledi.

Başkan yardımcıları Akif Kılıç ve Abdurrahim Sertdemir ile birlikte Yavuz Sultan Selim Mahallesi'ndeki Atatürk İlköğretim Okulu'nu ziyaret eden Belediye Başkanı Nevzat Palta, öğrenci ve okul idarecileriyle sohbet etti. Beş yıldır olduğu gibi bu yıl da okullara çeşitli yardımlarda bulunduklarını ifade eden Başkan Nevzat Palta ise, “Aksaray Belediyesi olarak yapmış olduğumuz belediye hizmetlerinin yanı sıra kamu kurumları ve milli eğitime bağlı okullara imkanlarımız içerisinde katkıda bulunmaya çalıştık. Bundan bir ay önce şehir merkezindeki 46 ilköğretim okuluna kırtasiye, giyim yardımı ve buna benzer yardımlar yaptık” dedi.

Tüm okullara basketbol sahası yapacaklarını belirten Başkan Palta, “Gönül ister ki bütün okullara yardımda bulunalım ama bu da bizim imkanımız ve gücümüzle sınırlı. Okullarımızın bahçelerinin düzenlenmesiyle ilgili mesela bir basket veya voleybol sahası veya buna benzer şeylerle ilgili söz verdik. Bunlar hemen yapılabilecek işler değil ama belli bir zaman diliminde bütün okullarımızın basketbol sahasını yapacağız. Voleybol sahasını zemini ve diğer şeyleriyle beraber yapacağız. Bunun yanında da imkanlarımız ölçüsünde çevre düzenlemesine yardımcı olacağız. Yavrularımızı iyi yetiştirmemiz lazım. Sonuçta ülkesini, memleketini seven milli ve manevi değerlerine bağlı ama çağdaş değerlere de sahip gençler yetiştirirsek yarınlarımız daha emin ellere teslim edilmiş olur” şeklinde konuştu. Öğrencilerle sohbet edip onları dinleyen Başkan Nevzat Palta, öğrencilere kitap hediye etti.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Kasım 2009 Perşembe 15:06:01
Güncelleme :12 Kasım 2009 Perşembe 16:46:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?