29
Nisan
2024
Pazertesi
AKSARAY

Belediyeden çocuklara tiyatro jesti

Aksaray belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Haftası dolayısıyla çocuklara ücretsiz tiyatro gösterisi sundu.

Belediye Kültür Müdürlüğü'nün organizesinde, Ankara Çekirge Tiyatrosu oyuncuları tarafından  sahnelenen "Şaşkın Yalancı" adlı çocuk oyununu, 28 ilköğretim okulundan, toplam dört bin 500 öğrenci izledi.

20-21-22 Nisan tarihlerinde 15 seans şeklinde sahnelenen "Şaşkın Yalancı" adlı oyunu izlemeleri için okullardan alınan binlerce öğrenci, belediye otobüsleri ile tiyatro salonuna taşındı. 

Oyunu çok beğendiklerini ifade eden öğrenciler, kendilerine bu imkanı sunan Aksaray Belediye Başkanı Nevzat Palta’ya teşekkür ettiler. Çocuklara yönelik yaptığı hizmetlerle tüm çocukların sevgisini kazanan Palta, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Haftası dolayısıyla, çocukları dürüst ve doğruluktan yana olmaya yönelten eğitici bir tiyatro oyunu izleme imkanı sunduklarını belirtti. Paltaa, şöyle konuştu:

"Geleceğimizin teminatı olan yavrularımıza büyük önem ve destek veriyoruz. Ankara Çekirge Sanat Tiyatrosu tarafından sahnelenen oyunu izlemeleri için 3 gün boyunca öğrencileri okullardan alıp, belediye otobüsleriyle tiyatro salonuna taşıdık. Çocuklarımıza yönelik programlarımız ve desteğimiz her zaman devam edecek. Çünkü onlar bizim geleceğimizin teminatıdır. Onları eğitmek, vatanına, milletine layık birer insan olarak topluma kazandırmak hepimizin görevi olmalıdır."

Kenthaber
Yayın Tarihi : 22 Nisan 2005 Cuma 11:34:43
Güncelleme :24 Nisan 2005 Pazar 17:12:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?