3
Mayıs
2024
Cuma
AKSARAY

Belediyeden 'Vergi' uyarısı!

Aksaray Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü yetkilileri,Vatandaşların emlak ve işyerleri için Çevre Temizlik vergilerinin ikinci ve gecikmiş vergilerini Kasım ayı sonuna kadar yatırmaları gerektiğini belirttiler.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi “Aksaray Belediyesi sınırları içinde emlak sahibi olan vatandaşlarımızın Emlak, İlan Reklâm ve işyeri sahiplerinin Çevre Temizlik vergileri 2. Taksiti ile Dolmuş ve Taksi Durağı İşgal Harçlarının 3. Taksitini Kasım ayı sonuna kadar Aksaray Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü veznelerine yatırmaları gerekmektedir.

Bilindiği üzere evlerden çevre temizlik vergisi su faturalarıyla tahsil ediliyor., Ancak işyerlerinin çevre temizlik vergileri belediyemizde tahsil edilmektedir. Bu nedenle işyeri sahibi vatandaşlarımızı bilgilendiriyoruz ve cezalı duruma düşmeden vergilerini yatırmalarını sağlıyoruz”.

Vatandaşların 2008 yılı öncesinden birikmiş Emlak, Çevre Temizlik,İlan Reklam vergilerini de Belediye veznelerine yatırabileceklerini belirten yetkililer ‘‘Vatandaşlarımızın vergilerini son güne bırakmadan biran önce yatırmalarında fayda var..” dediler.

Aksaray Belediyesi
Yayın Tarihi : 26 Kasım 2008 Çarşamba 09:43:00
Güncelleme :26 Kasım 2008 Çarşamba 09:46:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?