2
Mayıs
2024
Perşembe
AKSARAY

Bıçaklı tartışmada iki polis yaralandı

Aksaray'da komşusuyla tartışan şahıs, araya giren 2 polis memurunu bıçakla yaraladı. 

Edinilen bilgiye göre olay, saat 13.30 sıralarında Kılıçaslan Mahallesi 1312. Sokak üzerinde bir evde meydana geldi. Dursun Ö. (44), henüz tespit edilemeyen bir nedenden dolayı komşu ile sözlü tartışmaya başladı. Elindeki bıçakla çevredekileri tehdit eden ve psikolojik sorunları olduğu iddia edilen Dursun Ö., şikayet üzerine olay yerine gelen polis ekibine tepki göstererek saldırmak istedi. Olay yerine çağrılan çevik kuvvet ekibi tarafından gözaltına alınmak istendiği sırada Dursun Ö., elindeki bıçakla komiser Oğuzhan Öncel'i karın bölgesinden, komiser yardımcısı Erdal Kopar'ı ise burnundan yaraladı. Aksaray Devlet Hastanesi'ne kaldırılan komiser yardımcısı Kopar ayakta tedavi edilirken, karnından yaralanan komiser Öncel'in tedavisinin sürdüğü bildirildi. 

Gözaltına alınan Dursun Ö. kendisinin vekil öğretmen olduğunu iddia ederek, "Daha öğrencilerime karne vereceğim" diyerek bağırdı. Hastaneye sağlık kontrolü için getirilen şahıs, güçlükle polis aracına bindirilerek götürüldü.
iha
Yayın Tarihi : 19 Mayıs 2007 Cumartesi 16:47:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ali acuner IP: 80.47.61.xxx Tarih : 26.05.2007 13:47:14
Selamlar oncelikle komiserlerimize bassagiligo diliyorum ve insaallah polisin yeni yetkilerinin onlara daha guclenecegine ve boyle kotu olaylarin onunu kesecegi kanatindayim tekerar yuce Rabbimdan komiserlerimize acil sifa dilegiyle selamlar..................