29
Nisan
2024
Pazertesi
AKSARAY

Çelik: Nisan'da Aksaray'a geliyorum

Konya’nın Ereğli İlçesi’ne taziye ziyareti için giderken, yol güzergahında bulunan Aksaray’a uğrayan Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, açılacak 15 üniversite ile ilgili dosyanın başbakanda olduğunu söyledi.

Milli Eğitim Bakanlığı İdari İşler Daire Başkanı Yusuf Esener’in babasının vefat etmesi nedeniyle karayoluyla Ereğli’ye taziye ziyaretine giderken, Aksaray Ağaçlı Tesisleri’nde bir süre dinlenen Bakan Çelik, Aksaray Valisi Hüseyin Avni Coş, Belediye Başkanı Nevzat Palta, AK Parti İl Başkanı Şaban Bostan ve İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yılmaz ile görüştü.

Gazetecilerin açılması gündemde olan 15 üniversite ile ilgili soruları üzerine Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, "Açılacak üniversiteleri il il açıklamak olmaz. Ben başbakanımıza gerekli raporları verdim. Önümüzdeki günlerde başbakanımız gerekli açıklamaları yapacaktır. Üniversite konusunda bundan başka söyleyeceğim bir şey yok" dedi.

Çelik, 1 Nisan tarihinde Aksaray’a geleceğini de belirterek, "Tüm illerde olduğu gibi Aksaray’ın da milli eğitimini masaya yatıracağız ve neler yapılması gerektiğini belirleyeceğiz" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Ocak 2005 Cuma 17:42:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?