29
Nisan
2024
Pazertesi
AKSARAY

Dans aşkı 'engel' tanımadı

Bedensel Engelliler Spor Federasyonu tarafından organize edilen havalı tüfek ve havalı tabanca federasyon kupası nedeniyle Aksaray’a gelen 82 engelli sporcu şampiyona sonunda düzenlene eğlence programında stres attı.

Aksaray Aratol Hotel’de Aksaray Valiliği tarafından organize edilen programa Aksaray Vali Yardımcısı Şevket Ertuğ Aksoy ile Adana, Diyarbakır, Aksaray, Hakkari, Giresun ve Aydın illerinden gelen toplam 82 engelli sporcu katıldı.

Gecenin ilerleyen saatlerine kadar tekerlekli sandalyeleri ile dans edip halay çeken sporcular oyun havası eşliğinde göbek attı. Gönüllerince eğlenen engelli sporcuların mutluluğu yüzlerinden okundu. Sporun dostluk ve kardeşlik olduğunu ifade eden Aksaray Vali Yardımcısı Şevket Ertuğ Aksoy, "4 gün boyunca devam eden yarışmalar sonunda kazanan dostluk ve kardeşlik oldu. Sizin bu dostluk gösteriniz tüm sporculara örnek olsun. Şampiyonanın galibi, birincisi fair play oldu" dedi.

Gecenin sonunda havalı tüfek dalında şampiyon olan ve Türkiye rekorlarına imza atan Aksaray’lı engelli sporcular slogan attıktan sonra göbek şovla şampiyonluklarını kutladılar.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Mart 2005 Pazartesi 12:13:17
Güncelleme :10 Mart 2005 Perşembe 15:59:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?