4
Mayıs
2024
Cumartesi
AKSARAY

Doğalgazda 'yaza merhaba' kampanyası

Aksaray’da doğal gaz hizmetlerinde 5. yılını dolduran Aksaraygaz, başlattığı kampanya ile doğal gaz abonesi olmak isteyenlerden alınan abonelik bedelini 8 taksitte ödeme imkanı sunuyor.

“Yaza Sıcak Merhaba” ismi verilen kampanya hakkında Ağaçlı Tesislerinde düzenlenen basın toplantısında bilgi veren Aksaraygaz Doğal Gaz Dağıtım A.Ş. Genel Müdürü Ozan Özerol, “Alt ve üstyapı yatırımlarıyla yaklaşık 50 bin konuta doğalgaz kullanma imkanı sağlanmıştır. Mevcutta 23 bin abone kaydı yapmış Aksaraygaz’ın bu sene sonundaki hedefi 30 bin aboneye ulaşmaktır. Şehrin tamamının doğalgaz kullanmasını sağlamak amacıyla ödeme kolaylıkları sunan kampanyalar yapmaya devam ediyoruz. 1 Mayıs - 30 Haziran tarihleri arasında doğalgaz abonesi olan Aksaraylılar 180 dolar + KDV tutarındaki abonelik ücretini 8 eşit taksitle ödeyebilecekler. Tüm Aksaraylıları 30 Haziran’a kadar sürecek olan ‘Yaza Sıcak Merhaba’ kampanyamıza davet ediyoruz” dedi.

Kampanyalara devam edeceklerini ifade eden Genel Müdür Özerol, “Biz çağdaş ve çevreci yakıt doğalgazdan halkımızın yararlanması için gerekli her türlü kolaylığı gösteriyoruz. Halkımızda konforlu yaşam için bize bir adım atmasını bekliyoruz” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Nisan 2009 Çarşamba 20:23:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?