4
Mayıs
2024
Cumartesi
AKSARAY

Emniyet müdürünün oğlu bıçaklandı

KONYA'da arkadaşları ile birlikte bir bara eğlenmeye giden, Aksaray Polis Meslek Yüksekokulu'nda görevli 2'nci Sınıf Emniyet Müdürü İlyas Kaya'nın oğlu 30 yaşındaki Mehmet Kaya, çıkan kavgada bıçaklandı. 5 bıçak darbesi ile ağır yaralanan Kaya, Konya Numune Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olay, saat 00.30 sıralarında Selçuklu İlçesi Musalla Bağları Mahallesi'ndeki bir barda meydana geldi. Aksaray Polis Meslek Yüksekokulu'nda görevli Emniyet Müdürü İlyas Kaya'nın oğlu Mehmet Kaya, arkadaşları ile bara eğlenmeye geldi. Kaya ile barda çalışanlar arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine İlyas Kaya, barda çalışanlar tarafından dövüldükten sonra bıçaklandı.

Kasığı ve karnından aldığı 5 bıçak darbesi ile yaralanan Mehmet Kaya, ambulansla Konya Numune Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaya, yapılan ilk müdahale ardından Yoğun Bakım Ünitesi'nde tedavi altına alındı. Mehmet Kaya'nın sağlık durumunun ciddiyetini korduğu belirlenirken kaçan zanlıların aranmasına başlandı.

vatan
Yayın Tarihi : 13 Ocak 2009 Salı 10:17:49
Güncelleme :13 Ocak 2009 Salı 10:22:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?