4
Mayıs
2024
Cumartesi
AKSARAY

Emniyet personeline motivasyon semineri

Günlük yaşamdaki başarı ve motivasyonlarının artırılması ve iş doyumu konusunda bilgilendirilmeleri amacıyla, Aksaray Emniyet Müdürlüğü personeline ’Çığlığın Gücü’ konulu bir seminer verildi.

Emniyet Genel Müdürlüğü Eğitim Daire Başkanlığı koordinesinde Aksaray Polisevi’nde yapılan seminere Aksaray Vali Yardımcısı Şevket Aksoy, emniyet müdür yardımcıları, polis memurları ile aileleri ve Polis Meslek Yüksek Okulu’nda eğitim gören polis adayları katıldı. Birleşik Arap Emirlikleri asıllı Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Ala Elçirçevi tarafından verilen "Çığlığın Gücü" konferansı, oldukça neşeli geçti.

Polis memurlarına çeşitli sorular sorarak onlara motivasyon ve başarının sırlarını anlatan Dr. Elçirçevi, "Başarılı olanların neden başarılı olduklarını kendimize bir soralım. Acaba kısmetlerimi var. Eğer bir masa başına konulan bir maymun bilgisayarda kendisi şiir yazıp bunu okuyabilirse gerçekten şans vardır diyebiliriz, ancak böyle bir şey olamaz. Başarı için içimizdeki gerçek gücü dışarı çıkarmalı ve motive olmalıyız. İşimizin bilincinde olup kendimizi sürekli olarak geliştirmeliyiz. Kendimize programlar hazırlayıp bu programlara riayet etmeliyiz. Polis fedakarca çalışıyor, iyi işler yapıyor ama daha iyisini yapabilir. Hiçbir zaman araştırmaktan vazgeçmeyip işimizi sevmeliyiz. Hayatımıza yön vermeliyiz. Bakın burada duyduklarımızı, anlattıklarımızı bir gün uygulayın, ne gibi değişikliklerin olduğunu hayatınızın nasıl değiştiğini göreceksiniz" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Aralık 2004 Cuma 12:13:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?