3
Mayıs
2024
Cuma
AKSARAY

Eskil Belediyesi'nden vatandaşa iftar

Aksaray'ın Eskil İlçe Belediyesi kilitli parke ve çevre düzenlemesi yapılan Ulu Cami Caddesi'nde 150 masa açarak halka iftar verdi.

Altyapısı tamamlanan tüm caddelerde kilitli parke döşeyip çevre düzenlemesini yapan Eskil Belediyesi, ilçe merkezinden tarihi Ulu Camiye uzanan ve 4 yıl öncesine kadar çamur olan Ulu Cami Caddesi'nde çalışmaların ardından yaklaşık bin 500 Eskilliye iftar yemeği verdi.

Belediye görevlileri vatandaşlara yemek boyunca hizmet ederken, iftar yemeğinin ardından halka seslenen Belediye Başkanı Şerafettin Meral, “Eskil halkıyla el ele vererek kısa sürede Eskil'i güzel bir kent yapma yolunda önemli mesafe kat ettik. Daha kısa bir süre önce alt yapısı, üst yapısı olmayan bu caddede şu an kurulan masalarda orucumuzu açıyoruz. Eskilimiz evlerimiz gibi pırıl pırıl oldu. İnşallah aynı hızla sizlerin desteğiyle çalışmaya devam edeceğiz. Eskil Aksaray'ın en gözde ve güzel ilçesi olacak. Eskil'e gelenler artık çamur ve toz şikayeti yapmadan, modern Eskil'i konuşarak ayrılacaklar. Bunun ilk adımlarını attık. Birkaç yıl sonra inşallah çok daha güzel günler göreceğiz” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 27 Eylül 2008 Cumartesi 16:50:07
Güncelleme :27 Eylül 2008 Cumartesi 16:52:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Hasan Yaman IP: 85.97.153.xxx Tarih : 27.10.2008 19:00:56

başkanım Tşkler.Sen en iyisini yaparsın.yeni dönemde de seni belediye başkanı olarak örmek istiyoruz.