2
Mayıs
2024
Perşembe
AKSARAY

Eskil Belediyesi'ne teşekkür plaketi

Aksaray’ın Eskil ilçe Belediyesine Askerlik Şubesi binasının tadilat ve onarımına katkıda bulunulması nedeniyle teşekkür plaketi verildi.

Daha önce İlçe Emniyet Müdürlüğü binasının tadilat ve çevre düzenlemesi nedeniyle İl Emniyet Müdürü Sabri Yakar tarafından makamında ziyaret edilerek teşekkür plaketi verilen Eskil Belediye Başkanı Şerafettin Meral’e bir teşekkür plaketi de Askerlik Şubesi Başkanlığı tarafından verildi.

Eskil Askerlik Şubesi binasının tadilat ve onarımı ile şube başkanlığı adına yapılan park ve ağaçlandırma sahası için hizmetlerden dolayı Konya Askerlik Dairesi Başkanı Personel Albay Recai Uyar ve Eskil Askerlik Şube Başkanı Kıdemli Başçavuş Kerim Aslan, Belediye Başkanı Şerafettin Meral’i makamında ziyaret ederek teşekkür plaketi verdi.

Plaketi ve teşekkür belgesin alan Başkan Meral, “Yapılan bütün hizmetler ilçemizedir. İlçemizi güzelleştirmek ve daha modern hale getirmek için belediyemizin bütün imkanlarını verimli bir şekilde kullanıyoruz ve kullanmaya devam edeceğiz. İlçemizde bulunan resmi dairelerin ihtiyaçlarının belediyemizin gücü ölçüsünde yapmaya çalışıyoruz” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Aralık 2007 Cumartesi 18:52:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Op.Dr.Sami ÖNDER IP: 85.102.206.xxx Tarih : 11.12.2007 15:57:23

Başkanım seni tebrik ediyor , başarılarının devamını diliyorum.