3
Mayıs
2024
Cuma
AKSARAY

Eskil tarımsal sanayileşme bekliyor

Aksaray’ın Eskil İlçesi Belediye Başkanı Niyazi Alçay, tarımsal sanayileşmeyi kente çekebilecek adımlar atacaklarını söyledi.

Eskil Belediye Başkanı Niyazi Alçay, altyapı çalışmalarını herkese eşit yaklaşarak devam ettirdiklerini, ilçelerinde işsizliğin önüne geçilebilmesi için sosyal sorumluluk anlamında çalışmalarının da olduğunu bildirdi.

Başkan Alçay, “Eskil bir tarım kenti ancak tarımsal sanayileşmenin mutlaka bölgede gelişmesi gerekiyor. Bölge halkımızın büyük bir kısmı tarım ve hayvancılıkla geçimini temin ediyor. Ancak ilçemizin sanayileşme açısından da gelişmesini istiyoruz. Gençlerimiz tarım ve hayvancılığın yanında fabrikalarda da çalışabilmelidir. Bunun için özellikle tarımsal sanayileşmeyi ilçemize çekebilmek için girişimler yapacağız. Bölgemizin sanayileşmede de geri kalmasını istemiyoruz” dedi.

Yol, kaldırım, kilitli parke ve çevre düzenleme çalışmalarının devam ettiğini hatırlatan Başkan Alçay, “Belediyemizin asli görevleri olan yol, kaldırım gibi çalışmalarımız hızla devam ediyor. Tüm mahallelerimiz hizmete kavuşacak. Belediye olarak tasarruflu, ilçemizin bir kuruşunu bile heba etmeden çalışıyoruz. 5 yıl sonunda Eskil çok büyük kazanımlar edinmiş olacak” diye konuştu.
 

İHA
Yayın Tarihi : 31 Ağustos 2009 Pazartesi 16:51:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?