2
Mayıs
2024
Perşembe
AKSARAY

Güldüler diye dövdü!

Aksaray'da 32 yaşındaki Yaşar G., iddiaya göre, aynaya bakarken kendisine güldüğünü öne sürdüğü üvey annesi 63 yaşındaki Ummuhanı G. ile müdahale etmek isteyen babası 69 yaşındaki Duran G.'yi dövdü

Olay, saat 09.00 sıralarında Fatih Mahallesi’nde meydana geldi. Sabah kahvaltısını hazırlayan Ummuhanı G., üvey oğlu Yaşar G.’den çay içmesi için bahçedeki babasını çağırmasını istedi.

Eve gelen babası Duran G.’den 20 lira harçlık alan işsiz Yaşar G., iddiaya göre, masanın üzerinde duran aynaya bakarken, üvey annesi tebessüm etti. Bu duruma sinirlenen Yaşar G., ’Neden gülüyorsun?’ diyerek annesinin üzerine yürüyüp boğazını sıktı.

'CAN KURTARAN YOK MU?'

Ummuhanı G., bayılırken, Yaşar G., bu kez kendisine müdahale edip tutmak isteyen babası Duran G.’ye saldırdı. Elindeki bıçağın sapıyla vurarak babasını başından yaralayan Yaşar G., kendisine gelen annesinin ’Can kurtaran yok mu?’ diye bağırarak yardım istemesi üzerine evden kaçtı. Çift, sesleri duyup eve gelen komşularının çağırdığı ambulansla Aksaray Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Üvey oğlundan yediği dayak sonrası hastanelik olan Ummuhanı G., yaşadıklarını şöyle anlattı:

NEDEN GÜLÜYORSUN DİYEREK..

"Sabah kahvaltıyı hazırladım. Oğluma bahçede olan babasına haber vermesini söyledim. Bu arada eşim geldi. Oğluma 20 lira harçlık verdi. Masanın üzerinde ayna vardı. Alarak aynada kendine bakmaya başladı. Ben de gülerek tebessüm ettim. Bir anda değişti. ’Sen neden gülüyorsun?’ diyerek üzerime yürüdü.

Boğazımı sıktı ve başıma vurdu. Bir anda kendimden geçmişim. Ayıldığımda babasını döverken gördüm. ’Can kurtaran yok mu?’ diye bağırarak yardım istedim. Komşular gelerek kurtardı."

BABASINI BIÇAĞIN SAPIYLA DÖVDÜ

Başından hafif yaralanan baba Duran G. de oğlunun annesini dövdükten sonra kendisini saldırdığı ve elindeki bıçağın sapıyla dövdüğünü söyledi. Polis, dayak yiyen çiftin şikayetçi olması üzerine kaçan Yaşar G.’nin yakalanması için çalışma başlattı.

...
Yayın Tarihi : 2 Nisan 2013 Salı 18:00:31
Güncelleme :9 Nisan 2013 Salı 16:17:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?