30
Nisan
2024
Salı
AKSARAY

Hasandağı mesire yeri 29 yıl boyunca belediyenin

Aksaray Belediyesi, Hasandağı eteklerindeki 350 dönümlük orman içi dinlenme alanını Çevre ve Orman Bakanlığı'ndan 29 yıllığına kiraladı. Çevre ve Orman Bakanlığı ile Aksaray Belediyesi arasında Hasandağı B tipi mesire yeri kullanım alanlarının ve yapılacak yeni tesislerin kiralama şartname ve sözleşme protokolü imzalandı.

Hasandağı mesire yerinin belediyeye teslimi İl Çevre ve Orman Müdürü Nihat Ildırar ile Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürü Hasan Kara'nın katılımıyla Belediye Başkanı Nevzat Palta'nın makamında gerçekleştirildi.

Aksaray halkına hizmet için çalışmalarının devam edeceğini ifade eden Belediye Başkanı Palta, "Birçok ilde bulunmayan doğal güzelliklere sahip olan Aksaray'ımızda halkımıza en iyi hizmetleri sunmanın gayretindeyiz. Bu nedenle Hasandağı'ndaki mesire alanına talip olduk. Çevre ve Orman Bakanımız Osman Pepe ile Hasandağı mesire alanının 29 yıllığına Aksaray Belediyesi'ne kiralanması hususundaki şartname ve sözleşme protokolünü imzalamıştık. Bu konudaki bütün işlemler tamamlandı" dedi.

Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Palta, İl Çevre ve Orman Müdürü ile Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürü Kara'nın arasında protokol imzalanarak, 350 dönümlük mesire yeri belediyeye teslim edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Temmuz 2005 Cuma 17:02:13
Güncelleme :2 Temmuz 2005 Cumartesi 16:19:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?