2
Mayıs
2024
Perşembe
AKSARAY

Hayvancılıkta işbirliği sürecek

Aksaray'da Damızlık Süt Sığırı Yetiştiricileri Birliği ve Tarımsal Kalkınma Kooperatifleri arasında 7 yıldır devam eden destekleme anlaşmalarının devam etmesi kararı alındı.

 
Damızlık Süt Sığırı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Esat Zengin, Tarımsal Kalkınma Kooperatiflerinin desteklemelerden en üst seviyede yararlanması için çalışmaları sürdüreceklerini belirterek, "Tarımsal Kalkınma Kooperatifleri 2000 yılından bu yana birliğimizin üyesidir. Bu tarihten beri kooperatiflerimizin icmallerini düzenleyip üreticilerimizin, devletimizin verdiği desteklemeyi en süt seviyede almaları için çalışıyoruz. Yeni gelişmeleri kooperatif başkanlarımıza bilgi vererek takip ediyoruz. Tarımsal Kalkınma Kooperatiflerinin desteklemelerinin geride kalan 7 yılda olduğu gibi bundan sonra da birliğimiz tarafından dağıtılmasına devam etme kararı aldık" dedi.


Aksaray'da bulunan Armutlu, Kutlu, Sarıkaraman, Çulfa, Yeşiltepe, Sağlık, Ataköy, Böğet ve Katrancı Tarımsal Kalkınma Kooperatifleri başkanları da, yeni uygulamalara göre birliğin çalışmalar yapacağını belirttiler.

iha
Yayın Tarihi : 14 Haziran 2007 Perşembe 14:45:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?