3
Mayıs
2024
Cuma
AKSARAY

Hırsızlık şebekesi çökertildi

Aksaray'da hırsızlık olaylarına karıştıkları iddia edilen 13 kişi gözaltına alındı. Olayla ilgili daha önce 4 kişinin yakalandığı açıklanırken, operasyon çerçevesinde 17 kişinin yargılanacağı öğrenildi.


Edinilen bilgiye göre, çeşitli tarihlerde Aksaray Yeni Sanayi Sitesi, şehir merkezi ve sebze halinde çelik kasa hırsızlığı, evden hırsızlık ve göçmen kaçakçılığı olaylarına karıştıkları iddia edilen C.Y., N.K., E.Ç. ve Z.K. isimli şahıslar Aksaray, Ankara ve İstanbul illerinde düzenlenen operasyonlarla yakalanarak cezaevine gönderildi.


Olayla ilgili yakalanan şahısların ifadeleri doğrultusunda Cumhuriyet Savcısının talimatıyla, eş zamanlı yapılan operasyonda 4 kişi ile bağlantısı olduğu ileri sürülen R.D., A.D., F.D., İ.D., K.G., E.B., T.Ö., R.Y., E.G., M.A.Ö., İ.Ö., L.K. ve H.D. isimli 13 kişi gözaltına alındı. İlk İfadeleri emniyette alınan şahıslar daha sonra Aksaray Adalet Sarayına getirildi. Şahısların tutuklama talebiyle mahkemeye çıkartıldıkları öğrenilirken şahısların yakınları adliye önünden polisin tüm müdahalesine rağmen ayrılmadı.

iha
Yayın Tarihi : 22 Haziran 2007 Cuma 18:37:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?