3
Mayıs
2024
Cuma
AKSARAY

Hobi bahçelerinin 2. etabı hizmete girdi

Aksaray Belediyesi bünyesine katılan eski Orman Fidanlığı'ndaki hobi bahçelerinin 2. etabı törenle hizmete girdi.

Çevre ve Orman Bakanlığı'ndan alınan eski Orman Fidanlığı arazisinde Aksaray Belediyesi tarafından daha önce yaptırılan 60 hobi bahçesine ek olarak 2. etap projeyle 60 hobi bahçesi daha yaptırıldı.

İkinci etap hobi bahçesinin açılışı için düzenlenen törene AK Parti Aksaray Milletvekili Ali Rıza Alaboyun, Belediye Başkanı Nevzat Palta, belediye ve il genel meclis üyeleri ile hobi bahçelerinden alan aileler katıldılar.

Halkın yeşil içinde stres atabilecekleri bir yer oluşturmak için Hobi Bahçesi projesine start verdiklerini ifade eden Belediye Başkanı Nevzat Palta, "Yapılan incelemenin ardından böyle bir projeye karar kıldık. Halkımızdan en çok takdir ve teşekkür aldığımız bu projemizin ikinci etabını da gerçekleştirdik. Ayrıca buraya gelen çocuklarımız için spor ve oyun alanları da yaptık. Eksiklikler olabilir, bunlar hızla giderilecek ve proje inşallah devam edecek. Burada özellikle hafta sonlarında bir çok kasabanın nüfusundan fazla insan toplanıyor. Bunun için her türlü iyileştirmeyi yapmaya devam edeceğiz. Tek düşüncemiz yeşil bir Aksaray oluşturmaktır. Bunun için gece gündüz çalışıyoruz" dedi.

Konuşmaların ardından hobi bahçelerinin ikinci etabının açılışı protokol üyeleri tarafından gerçekleştirilirdi.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Ekim 2008 Pazartesi 17:55:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?