3
Mayıs
2024
Cuma
AKSARAY

Husumet kavgası kanlı bitti

AKSARAY’ın Eskil İlçesi’ne bağlı Bozcamahmut Köy’ünde, iddiaya göre aralarında daha önceden husumet bulunan iki aile arasında tartışma çıktı.

Tartışma sırasında Cafer Bozdağ’ın Mustafa Erol’a ‘Senin kızınla yattım’ demesi üzerine, Mustafa Erol’un oğlu Muzaffer Erkol, Cafer Bozdağ ve kardeşi Çapan Bozdağ’ı bıçakladı.

Cafer Bozdağ tedavi altına alındığı Aksaray Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Olay dün saat 22.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre Cafer Bozdağ (30) ve kardeşi Çapan Bozdağ (26), tarlalarında pancar suladıktan sonra köylerine döndüğü sıralara aralarında husumet bulunan Mustafa Erkol (50), oğulları Recep Erkol(29) ve Muzaffer Erkol (18) ile karşılaştı. İki grup arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı.

Tartışma sırasında iddiya göre Cafer Bozdağ Mustafa Erkol’a ‘Senin kızınla yattım’ dedi. Bunun üzerine Muzaffer Erkol, üzerinde bulundurduğu bıçakla Cafer Bozdağ ve kardeşi Çapan Bozdağ’ı bıçakladı. Yaralılar, Aksaray Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Cafer Bozdağ, yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Çapan Bozdağ’ın sağlık durumunun da ciddiyetini koruduğu belirtildi.

Jandarma Mustafa Erkol, Recep Erkol ve Muzaffer Erkol’u gözlatına aldı. Zanlıların, sorgulamalarının ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 7 Temmuz 2008 Pazartesi 14:35:35
Güncelleme :7 Temmuz 2008 Pazartesi 23:28:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?