3
Mayıs
2024
Cuma
AKSARAY

İnşaat mühendisleri biraraya geldi

İnşaat Mühendisleri Odası Aksaray Temsilciliği, bağlı olduğu İnşaat Mühendisleri Odası Konya Şubesi yönetimiyle bir araya geldi.

İnşaat Mühendisleri Odası Konya Şubesi Başkanı Uğur İbrahim Altay ve yönetim kurulu üyeleri, İnşaat Mühendisleri Odası Aksaray Temsilcisi Mehmet Hilmi Kumkumoğlu ve Aksaraylı mühendisler tarafından Ağaçlı Tesisleri'nde ağırlandı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Mehmet Hilmi Kumkumoğlu, "Bundan sonra Konya Şubesi ile ortak çalışmalar yaparak üyelerimizin sorunları en iyi şekilde çözeceğiz. Ayrıca odamızın kendine ait bir binaya sahip olması için başlattığımız girişime Konya şubemizde destek olacağını ifade etti. En kısa zamanda odamıza kavuşacağız” dedi.

Aksaraylı mühendislerle bir araya gelmenin kendilerini memnun ettiğini belirten Konya Şubesi Başkanı Uğur İbrahim Altay da, “Biz Aksaraylı üyelerimize Konya'da nasılsa öyle eşit ve adaletli yaklaşıyoruz. Sizlerin müstakil bir odanız olması için açık çek verdik ve bu çeki kullanacağınıza inancımız tamdır” şeklide konuştu.

.
Yayın Tarihi : 8 Nisan 2008 Salı 17:22:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?