2
Mayıs
2024
Perşembe
AKSARAY

İşadamına onur madalyası verildi

Aksaray'da madde bağımlılarının tedavisi için başlatılan kampanyaya katılarak maddi destekte bulunan işadamına onur madalyası verildi.

Aksaray Emniyet Müdürlüğü'nün UMUT Derneği ile birlikte madde bağımlılarının yeniden topluma kazandırılması için başlattığı kampanyaya duyarlı vatandaşların desteği sürüyor. Yurt içi ve yurt dışında çeşitli yatırımları bulunan Aksaraylı işadamı Ramazan Bilgiç, kampanyaya maddi destekte bulundu. İl Emniyet Müdürü Sabri Yarar, işadamına örnek davranışından dolayı onur madalyası ve teşekkür beratı verdi.

Emniyet Müdürü Sabri Yarar, "İşadamımız biz hiçbir istek yada ricada bulunmadan kendisi bu tür çalışmalar yaptığımızı duyarak yardımda bulunmak istediğini ifade etti. Bizde kendisine teşekkür ederek duyarlı davranışının yanında diğer vatandaşlarımıza da örnek olması için madalya ve teşekkür beratı veriyoruz. UMUT Derneği vasıtasıyla şimdiye kadar yaklaşık 64 gencimiz Ankara'da tedaviye gitti. Bundan sonrada halkımızın da desteği ile bağımlıları topluma kazandırmaya devam edeceğiz" dedi.

İşadamı Ramazan Bilgiç ise, madde bağımlılarının topluma kazandırılması gerektiğini vurgulayarak, "Gençlerimiz bir hata yapıp bazı alışkanlıkları kazanmış olabilir. Ancak onlara yardım elini uzatmamak ve onları kaderlerine terk etmek bence daha büyük bir rahatsızlıktır. Bağımlı gençleri topluma kazandırmak için gayret gösteren emniyet teşkilatına teşekkür ediyorum. Gerçekten önemli bir çalışma yapıyorlar. Gençlerimize hepimiz yardımcı olalım" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 10 Ekim 2007 Çarşamba 13:20:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
salim akıncı IP: 88.224.127.xxx Tarih : 22.10.2007 12:53:20

helal olsun hemserime nede olsa çardaklı köyünde yatım yasın yabsın reklam yabmasın kendini