3
Mayıs
2024
Cuma
AKSARAY

İşadamından okul

CÖMERTLER 8 DERSLİKLİ İLKÖĞRETİM OKULU YAPTIRACAK...


Aksaray’ın Sarıyahşi ilçesinde 8 derslikli ilköğretim okulu yaptırmak isteyen hayırsever iş adamı Üçler Cömert, Vali Sebati Buyuran ile birlikte okul protokolü imzaladı.


Aksaray’ın Sarıyahşi ilçesinde 8 derslikli ilköğretim okulu yaptırmak isteyen hayırsever iş adamı Üçler Cömert, Vali Sebati Buyuran ile birlikte okul protokolü imzaladı. Vali Buyuran’ı ziyaret eden hayırsever iş adamı Cömert doğup büyüdüğü ilçenin eğitimine destek vermek için babasının adını taşıyan bir ilköğretim okulu yaptırmak istediğini söyledi.


İlçe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, Milli Eğitim Müdürü İbrahim Yılmaz’ında hazır bulunduğu ziyarette Vali Sebati Buyuran ile Devlet-Vatandaş işbirliği ile yapılacak 8 derslikli ilköğretim okulunun yapım protokolünü imzalayan Cömert, Babası Hacı Mehmet Cömert adına yaptıracağı okul için 429 bin ytl katkı sağlayacağını söyledi.Hayırsever işadamına teşekkür eden Vali Sebati Buyuran, 8 derslikli ilköğretim okulunun yüzde 50’sinin iş adamı Üçler Cömert tarafından karşılanacağını söyledi.

aksaray68
Yayın Tarihi : 13 Aralık 2007 Perşembe 13:59:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ali IP: 78.165.115.xxx Tarih : 26.08.2008 18:22:34

Allah bu gibi iş adamlarımızdan razı olsun