8
Mayıs
2024
Çarşamba
AKSARAY

Kahvaltıda buluştular

Aksaray Aile Hekimleri, Aksaray Aile Hekimleri Derneği (AKAHED) tarafından düzenlenen "Biz bir aileyiz" adı altında düzenlenen bahar kahvaltısında bir araya geldi.

AKAHED, Ağaçlı Melendiz Otel'de Aksaray’da görev yapan Aile Hekimlerine yönelik Bahar Kahvaltısı etkinliği düzenledi. ‘Biz Bir Aileyiz’ ismiyle düzenlenen geleneksel bahar kahvaltılarının ilkine aileleri ile birlikte yaklaşık 150’den fazla üye katıldı.

Kahvaltı'da meslektaşlarına hitaben bir konuşma yapan Aksaray Aile Hekimleri Derneği Başkanı Doktur Şenol Atakan, organizasyonun bu denli ilgi görmesinden duyduğu mutluluğu dile getirdi. Atakan, "Aksaray’da 2 yıldır Aile Hekimliği uygulamaları çok başarılı bir şekilde uygulanıyor. Bu başarıda dernek çalışmalarının çok büyük payı var" dedi.

AKAHED’in kurulduğundan bu yana aile hekimlerinin sorunlarının sözcüsü olduğunu kaydeden Atakan, mesleki sorunların çözümünde girişimlerinin Aksaray ile sınırlı kalmadığını, Aile Hekimleri Dernekleri Federasyonu olan AHEF yönetiminde yer aldıklarını ve birlikte çok önemli girişimler gerçekleştirdiklerini, bunun son örneğinin de Sağlık Bakanı ile olan görüşmeleri olduğunu söyledi.

iha
Yayın Tarihi : 12 Haziran 2012 Salı 13:07:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?