2
Mayıs
2024
Perşembe
AKSARAY

Kanala atlayıp intihar etti

Aksaray'da, iddiaya göre girdiği psikolojik bunalım sonucu yaklaşık 4 metre derinliğindeki sulama kanalına atlayan kadın, polis tarafından sudan çıkartılıp hastaneye kaldırıldı. Kadın ölürken, onu kurtarmak isteyen 1 kişi ise boğulma tehlikesi geçirdi.

Olay, saat 13.00 sıralarında Zafer Mahallesi'ndeki Devlet Su İşleri'ne ait yaklaşık 4 metre derinliğindeki sulama kanalında meydana geldi.

Bir kadın, bariyerleri aşıp 'Ölmek istiyorum' diyerek suya atladı. O sırada arkadaşlarıyla gezen 32 yaşındaki Kadir Aykanat da kadını görünce kurtarmak için suya atladı. Bir süre kadın ile sürüklenen Aykanat, boğulma tehlikesi atlattı. Bu sırada akıntıya kapılan kadın da sürüklenmeye devam etti. Aykanat, çevredekiler tarafından sudan çıkartılırken, durum polise bildirildi.

Polis, atladığı noktanın yaklaşık 1.5 kilometre ilerisinde kadını buldu. Polis memuru Celal Demiroğlu, suya atlayıp kadını sudan çıkarttı. Ambulansla Aksaray Devlet Hastanesi'ne kaldırılan kadın ölürken, onu kurtarmak isterken boğulma tehlikesi geçiren Aykanat da hastanede tedavi altına alındı. Kadir Aykanat'ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor

DHA
Yayın Tarihi : 2 Mayıs 2013 Perşembe 18:48:11
Güncelleme :2 Mayıs 2013 Perşembe 18:52:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?