4
Mayıs
2024
Cumartesi
AKSARAY

Kardeş okul dayanışması

Aksaray’da, Polis Meslek Yüksekokulu (PMYO) öğrencileri, ’Kardeş Okul’ seçtikleri Kargın Şehit Cumali Çağlar İlköğretim Okulu’nun genel bakımını yaparak okula bilgisayar sınıfı kazandırdı.

Aksaray Valiliği’nin başlattığı proje kapsamında Kargın Şehit Cumali Çağlar İlköğretim Okulu’nu ’Kardeş Okul’ seçen Aksaray PMYO öğrencileri, Hasandağı eteklerindeki okulun genel bakımını yaptı.

Okula bilgisayar sınıfı da kazandıran PMYO öğrencilerinin çalışmalarını inceleyen Aksaray Valisi Hüseyin Avni Coş, polis adaylarına teşekkür etti.

Kardeş Okul projesinin çok önemli olduğunu belirten Vali Coş, "Eğitime yapılan yatırım en büyük yatırımdır. Kardeş Okul Projesi çerçevesinde kurumlarımız okullarımıza ve öğrencilerimize çeşitli konularda yardımcı oluyor. Polis Okulu yönetimi ve idaresini tebrik ederim. İnşallah diğer kurumlarda kardeş okullarının sorunlarıyla bu kadar yakından ilgilenip projeye sahip çıkarlar" dedi.

7 bilgisayarın bulunduğu sınıfın açılışının ardından Kargın Belediyesi tarafından PMYO Müdürü Celal Aydoğan’a teşekkür plaketi verildi.

AKSARAY (İHA) -
Yayın Tarihi : 23 Aralık 2004 Perşembe 11:14:13
Güncelleme :23 Aralık 2004 Perşembe 16:35:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?