3
Mayıs
2024
Cuma
AKSARAY

Kulak zarına kene yapıştı

Aksaray'ın merkeze bağlı Akçakent beldesinde tarlada çalışan bir kadının kulak zarına kene yapıştığı anlaşıldı. Genç kadın Aksaray Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk müdahalenin ardından Ankara'ya sevk edildi.


Edinilen bilgiye göre 3 gün önce tarlada çalışırken kulağında bir hareketlilik hisseden 4 çocuk annesi Seyhan Dinke (23), tarlada beraber çalıştığı arkadaşlarına kulağını gösterdi. Arkadaşlarının kulağında bir şey yok demeleri üzerine çalışmaya devam eden genç kadın, rahatsızlık artınca Akçakent Sağlık Ocağı'na giderek rahatsızlığını dile getirdi.

 Sağlık ocağındaki doktorun, "Kulağında kene var, hemen hastaneye git" demesi üzerine Aksaray Devlet Hastanesi'ne başvuran Seyhan Dinke, Acil Servis'te
muayeneden geçirildi. Kulağında kene olduğu anlaşılan genç kadın, Ankara Numune Hastanesi'ne sevk edildi. Ankara'ya sevkinin yapıldığını ancak cebinde sadece 10 YTL olduğunu söyleyen Seyhan Dinke, "3 gün önce tarlada çalışırken kulağımda bir kaşınma ve kıpırdanma oldu.

Orada çalışan 3-4 kadına gösterdim, kulağımda bir şey görünmediğini söylediler. 3-4 gün boyunca kulağımda kaşınmalar oldu ben de iğne ile kaşınmayı gidermeye çalıştım. Şişince sağlık ocağına gittim. Orada kulağımda kene olduğunu söylediler.
Burada da doktorlar kulak zarımda kene olduğunu belirterek Ankara'ya sevk ettiler" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 6 Temmuz 2007 Cuma 01:53:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Hico IP: 88.241.158.xxx Tarih : 6.07.2007 11:10:07
ALLAH yar ve yardimcin olsun,Türkiyede fazla dikkat edilmedigi icin bu tür olaylar meydana geliyor,dah dikkatli olunmasini istiyorum,bu tür seylere karsi asi uygulanmasinida isterim!Tekrar gecmis olsun!!!