2
Mayıs
2024
Perşembe
AKSARAY

Meydanda yine tek kaldı

Aksaray'da ilk mitinginde boş meydana seslenen Bağımsız Milletvekili Adayı Fatih Mehmet Gelişen, ikinci mitinginde canlı müzik yaptırmasına rağmen yine kimse gelmeyince boş meydana konuştu.


İlk mitinginde eşini telefonla arayarak gelmesini istemesine rağmen, eşinden 'Çocuk uyuyor gelemem' yanıtı alan ve hiç kimsenin olmadığı boş bir meydana konuşmak zorunda kalan Bağımsız Milletvekili Adayı Fatih Mehmet Gelişen, ikinci mitinginde de aynı manzarayla karşılaştı. Miting yapmak için Aksaray Vilayet Meydanı'na bu kez hazırlıklı gelen ve canlı müzik yaptıran Fatih Mehmet Gelişen, kimse mitingine gelmeyince yine sadece gazeteciler önünde düşüncelerini anlattı.


Miting alanına halkı çekebilmek için Aksaray'ın yerel bir sanatçısıyla anlaşan ve canlı müzik yaptıran Bağımsız Milletvekili Adayı Fatih Mehmet Gelişen, miting saati öncesinde meydanda oturan vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Vatandaşların sorunlarını dinleyen Gelişen, gazetecilerin 'Eşiniz yine gelmedi mi?' sorusu üzerine, "Siz de eşime taktınız. Bu yola çıkan o değil, bu yola ben çıktım" dedi. Daha sonra miting meydanında konuşan Fatih Mehmet Gelişen'i bir grup vatandaş meydanın uzağında dinledi.


Miting sonunda Gelişen'in yanına gelen bir vatandaş ise, "Buraya her parti geliyor ve konuşuyor. Ne yapıldı şimdiye kadar? Sen de yola çıkmışsın, senin yanında durmak bana gurur verir" dedi. Gelişen'in bir öğretmen arkadaşı ise, "Medeni cesaretine hayranım, birçoğumuzun yapamadığı bir şeyi yapıyorsun" dedi. Bazı vatandaşlar Gelişen ile hatıra fotoğrafı çektirdi.


İkinci mitinginde de boş bir meydana seslenen Fatih Mehmet Gelişen'i medeni cesareti nedeniyle kutlayan vatandaşlar ise şansının olmadığını düşünüyor. Bazı gençler, Gelişen'in ilk mitingindeki görüntülerinin internette en çok izlenen videolar arasında olduğunu söyleyerek, "Hiç olmazsa Aksaray'ın tanıtımına büyük bir katkı yaptı" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 18 Temmuz 2007 Çarşamba 11:18:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
murat han IP: 88.245.74.xxx Tarih : 23.07.2007 08:21:39
secımler bıttı ve sonuclandı herkese hayırlı olsun fatıh kardesımızın bu davranısı gercekten de yurek ısteyen bır bır durum ve goruyoruz ki fatıh kardes herseye ragmen bunu basarmıs onemlı olan bu cesaretı oraya koymaktı gerısı onemlı degıl