4
Mayıs
2024
Cumartesi
AKSARAY

MHP, Aksary adaylarını tanıttı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aksaray İl Teşkilatı, düzenlenen program ile merkez, ilçe ve belde belediye başkan adaylarını tanıttı.
Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenen programa MHP Genel Başkan Yardımcıları Metin Çobanoğlu ve Mehmet Ekin katıldı. Programda konuşan İl Başkanı Halil Demiray, katılanlara, "28 Mart yerel seçimlerinde Türkiye için, Aksaray için üç hilalin altına evet mührünü basacaksınız" dedi.
Daha sonra bir konuşma yapan MHP Genel Başkan Yardımcısı Metin Çobanoğlu, MHP'li belediye başkanlarının 5 yıl sürecinde bölgelerinde tarihte görülmemiş çalışmalar yaptığını ve halkın takdirini kazandığını söyledi.
Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ekin ise konuşmasında, "Bütün bölgelerde tanıtım şölenlerine katılıyoruz. En başarılı belediye başkanı seçilen Aksaray Belediye Başkanımız Osman Ertuğrul'u gittiğimiz her yerde örnek gösteriyoruz" dedi.
Spor salonunu dolduran partililerin coşkulu tezahüratlarıyla kürsüye gelen Aksaray Belediye Başkanı Osman Ertuğrul, "5 yıl boyunca gelecek nesillere nasıl bir Aksaray bırakırız, şehrimizi nasıl kalkındırır ve güzelleştiririz düşüncesiyle çalıştık. Şimdi diyoruz ki Aksaray'ın daha çok yatırımlara, çalışmalara ihtiyacı var. Bunu yapacak kadrolara sahip olduğumuzu kanıtladık. 'Bize destek verir misiniz?' diyoruz. Allah'tan isteğim bana yapamayacağım sözleri verdirtmesin. Verdiğimiz sözleri yerine getirmek için de yardımcımız olsun" dedi.
Konuşmaların ardından belediye başkan adayları tanıtıldı.
AKSARAY - İHA
Yayın Tarihi : 23 Şubat 2004 Pazartesi 20:44:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Selcuk Alav IP: 217.131.175.xxx Tarih : 5.03.2004 16:31:06
slm nasılsnız umarım ıyısınızdır.Evet yazılanları okudum ve gururduydum ben şuan didimde yaşıyorum umarım daha nıce başaılara diyorum.şunuda söylemekten geçemıyorum şahsen ben aksaraylıyım ama şuan didimde yaşıyorum burda MHP'fazla bır oy oranına sahıp degil.neden böyle oluyor.bır türlü anlamış degılım.ama işin içine girince neyin ne oldugunu görüyoruz.burda ülkü ocaklarının kapatılması MHP de büyük bır darbe oldu.gençlerımızın yarısı dagıldı bence bunlar olmaması geren şeyler.ama umuyorum kı bu 50 yıl olur 30 yıl olur ama tekrar başa gecek Milliyetçi hareket partisi olcaktır.hiç bir partide 3 hilal anlamını taşıyan bayrak hangisidir göstersinler osmanlıdan kalma bu nesli bızler devam ettirecegiz.taşıdıgımız bayragı hiç bır zaman hafife almasınlar aksıne gurur duymaları gerekiyor bence benım görüşüm budur.