3
Mayıs
2024
Cuma
AKSARAY

MHP heyeti Aksaray'da

MHP milletvekillerinden oluşan bir heyet, bağırsak enfeksiyonu olaylarıyla ilgili incelemelerde bulunmak üzere geldiği Aksaray'da, Vali Sebati Buyuran'ı ziyaret etti.

Aksaray Valisi Sebati Buyuran, 14 Mayısdan bu yana devam eden, norovirüs tespitiyle ortaya çıkan vakalar sonucunda sirkülasyonun hala devam ettiğini milletvekillerinin de konu ile ilgili incelemeler yapmak ve geçmiş olsun ziyaretinde bulunmak üzere Aksaray'a geldiğini söyledi.

MHP Kırıkkale Milletvekili Osman Durmuş ise belli kurallara riayet edilerek, birilerini korumak adına var olan bir şey gizlenmezse, tedbir olarak üzerine gidilirse sorunların üstesinden gelinebileceğini söyledi.

Sağlık Bakanlığının "siyasetçiyi, belediyeyi koruyacağım" diye bir hastalığı inkar edip tedbirleri geciktiremeyeceğini ifade eden Durmuş, "13 Mayısta bu olay başladı, biz kaç gün bekledik, belediye tedbir alsın diye... Belediye başkanlığı ne yaptı? Bardağa su doldurdu 'korkmayın için' dedi. Yani bulaşmayı sürdürdü. Vaka sayısını arttırdı" dedi.

AA
Yayın Tarihi : 23 Mayıs 2008 Cuma 17:20:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?