3
Mayıs
2024
Cuma
AKSARAY

MHP Meclis adaylarını tanıttı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aksaray'da 29 Mart Mahalli Seçimlerinde aday gösterdiği İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi adaylarını törenle tanıttı.

Düzenlenen tanıtım programına MHP Aksaray Milletvekili Osman Ertuğrul, Belediye Başkan Adayı Ramazan Kaşlı, İl Başkanı Halil Demiray, Merkez İlçe Başkanı Cavit Çıtak ve listelerde yer bulan tüm isimler katıldı.

Seçim çalışmalarını siyasi ahlak ve adap içinde yürüttüklerini ifade eden İl Başkanı Halil Demiray, “Partimiz ve adayımız Aksaray'a hizmet için yola çıktı" dedi. Seçim çalışmaları çerçevesinde ev ev, sokak sokak gezdiklerini ve gezmeye devam edeceklerini ifade eden Belediye Başkan Adayı Ramazan Kaşlı da, “Biz ilk adaylığımızda da ifade ettiğimiz gibi bir şeyleri değiştirmeye, ilkleri gerçekleştirmeye, Aksaray'a hizmet etmeye talibiz. Bunun için Türk siyasi tarihinde bir ilki gerçekleştirip seçilmemiz halinde oluşacak belediye başkan yardımcılarımızı açıkladık. Ekibimizi açıkladık. Her gittiğimiz yerde ekibimize ve bize büyük bir teveccüh var. Projelerimizi anlattığımızda insanlarımız memnun oluyorlar. Biz kavga için değil hizmet için yola çıktık. 29 Mart'ta da halkımız işi ehline teslim edecektir” şeklinde konuştu.

Daha sonra İl Genel Meclisi üyeleri ve Belediye Meclis üyeleri liste sırasına göre tek tek İl başkanı Halil Demiray tarafından okunarak kendini tanıttı.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Şubat 2009 Perşembe 10:04:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yasar demir IP: 195.240.52.xxx Tarih : 19.02.2009 14:42:11

Degerli yetkililer birakin meclis adaylarini tanitmayi, onceki donemde Sizide gorduk simdiki belediyeyide goruyoruz, soyleyin siz ve su andaki yonetim Aksaray icin ne yapmis, desinlerki sunu sunu Aksarayimiz icin yaptik yaptik, gidin bir pasacik hacilar harmani hurriyet ve diger mahallelere hic yol varmi soyle duzgun arabalarin gidebilecegi, ben dogdum dogali ayni muhtarlar hepsinin isyerleri var, kendi islerinde calisiyorlar, mahalleler kimin umurunda hepsinin para kazanmanin derdine dusmus,bu acelecilik niye anlamiyorum meclis uyelerini tanitmalar, aksaray icin yapacaklari projeleri aciklamalar, neymis belediyedeki butun kameralari 29 marttan sonra sokeceklermis neden  kameralar sokulurse rusvet isi cogalir bunuda biliyormusunuz., Ben bir Aksarayli olarak calisacak bir baskan adayi goremiyorum, butun adaylar ve yandaslari ceplerini doldurmak icin calisiyorlar, 29 marttan sonra ister istemez bir baskan gelecek vaat edenlere bakin simdiki vaatlerine fakirlere arsa vereceklermis, nasil kendi malinimi bagislayacaklar, belediyenin malini fakire zengine bagislarlar nasil olsa onlarin cebinden para cikmadiki, ben butun aksaraylilara sesleniyorun gelin 29 martta sandiga gitmeyelim oylarimizi kullanmayalim, insan kandirmayi aldatmayi gorsunler.