3
Mayıs
2024
Cuma
AKSARAY

MHP'den partililere iftar yemeği

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aksaray Teşkilatı partililere iftar yemeği verdi.

Kültürpark Düğün Salonu'nda düzenlenen iftar yemeğine MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, MHP Aksaray Milletvekili Osman Ertuğrul, MHP İl Başkanı Halil Demiray, Merkez İlçe Başkanı Ramazan Kaşlı, parti yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları ve çok sayıda parti üyesi katıldı.

İftar yemeğinin ardından partililere seslenen MHP Merkez İlçe Başkanı Ramazan Kaşlı, "Yaklaşık 1 ay önce sunumunu yaptığımız Aksaray'ımızın çehresini değiştirecek projelerimizi hayal olarak görenlerin bugün de, önümüzdeki yerel seçimlere girerken de projeleri yok, ekipleri yok. Bunlar bizim hayal ettiklerimize bile ulaşamazlar. MHP göreve geldiğinde halkımızın hayal ettiği her şeyi bir bir projelendirip hayata geçireceğiz" dedi. MHP İl Başkanı Halil Demiray da konuşmasında yerel seçimlerde halkın desteğini arkalarına alarak büyük bir mücadele göstereceklerini ve tüm ülkücü camianın birliktelik içinde yerel seçimlerden zaferle çıkacağını ifade etti.

Sürekli halkın içinde olduklarını ve sorunları dinlediklerini belirten MHP Aksaray Milletvekili Osman Ertuğrul da, "22 Temmuz genel seçimlerinin üzerinden bir yıl geçti. Her hafta köy, kasaba demeden geziyor ve halkı dinliyoruz. Halkımız bundan önceki seçimlerde haksızlık olduğunu düşünerek AK Parti'ye oy verdi. Ancak onlar da gerçekleri gördüler. İnşallah yerel seçimlerin sonunda halka sürekli kapısı açık olan projeleriyle Aksaray'ı modern bir kent yapacak belediye başkanımızı seçeceğiz" şeklinde konuştu.

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural ise, milletin sanal gündemlerle oyalanamayacağını belirterek, "Gerçekleri gören halkımız ilk seçimlerde AK Parti'yi sandığa gömecektir" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Eylül 2008 Pazartesi 12:59:53
Güncelleme :15 Eylül 2008 Pazartesi 13:05:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Murat Lal IP: 84.58.33.xxx Tarih : 5.10.2008 22:20:45

Su Aksaraya bizim gibi milliyetci gercekten aksarayli olanlar degilde,nedense hep ithal insanlari is basina getiriyorlar.Beni getirinki,yol neymis , ulasim neymis,sehircilik nasil olurmus.Kladirim nasil dösenirmis, ulasim nasil saglanirmis,tasimacilik nasil yapilirmis halkima sunayim.Maas falanda istemem yatacak yer ve yemek versinler yeter?.Üniversite mezunuysa iki diplomam var,halk cocuguysa babam isci eemklisi bende halen isciyim,ulasim sorunsa ulasim sektöründe calisiyorum,dürüstlükse üc cocugum ve borca aldigim arabamdan baska birsey istemez,zaten ihtiyacimda yok,