3
Mayıs
2024
Cuma
AKSARAY

Modern itfaiye binasının temeli atıldı

Aksaray Belediyesi itfaiye hizmetlerinin daha hızlı ve modern bir şekilde yapılması için yeni itfaiye binasının temelini attı.

Fatih Mahallesi Tarım İl Müdürlüğü binası karşısında bulunan 4 bin 175 metrekarelik alana yapılacak projenin temel atma töreninde konuşan Aksaray Belediye Başkanı Nevzat Palta, gelişen ve hızla büyüyen şehre modern bir itfaiye binası yaptırmak için yola çıktıklarını söyledi.

Belediye Başkanı Nevzat Palta, "Aksaray'da yaptığımız projelerin yanında bu modern itfaiye binası çok küçük bir proje ancak çokta önemlidir. 462 bin YTL muamman bedelle ihaleye çıkarttığımız bu proje ihaleyi alan firmanın kırımıyla 395 bin YTL gibi bir parayla hayata geçirilecek. Toplamda bin metrekare kapalı alanı olacak proje sözleşme gereği 2 ayda bitecek ama ben müteahhit firmasından 1,5 ayda bitirme sözü aldım" dedi.

Yaptıkları dev projelerin Aksaray'ın çehresini değiştirdiğini belirten Başkan Palta, "Bu önemli projemizi küçük bir proje olarak görüyoruz. Çünkü Aksaray'da birçok dev proje yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. Bazı çevreler projelerimizi galiba çekemiyorlar ama biz çalışmaya her zaman devam edeceğiz. Her işte bazı aksaklıklar olabiliyor, izinlerde sorun çıkabiliyor ama bizi halka hizmetten hiçbir şey alıkoyamaz. Aksaray için her zaman çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

İtfaiye binasının temeli konuşmaların ardından Belediye Başkanı Nevzat Patla ve İl Genel Meclisi Başkanı İsmail Baysal tarafından atıldı.

.
Yayın Tarihi : 25 Haziran 2008 Çarşamba 16:02:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?