3
Mayıs
2024
Cuma
AKSARAY

Müdürün zulasına bak!

Aksaray'da polisin şüphe üzerine durdurduğu ve bir ilköğretim okulu müdürünün kullandığı minibüsün zula bölümlerinden 5 bin paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. Okul müdürünün yaptığı zula polisi bile şaşırttı. Yakalanan okul müdürü, gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Aksaray Adana Karayolu üzerinde rutin yol kontrolleri yapan İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri, şüphe üzerine Adana'dan Aksaray istikametine seyreden M.K. (50) idaresindeki 27 J 9774 plakalı minibüsü saat 01.00 sıralarında durdurdu. Sürücüsü Kilis'te bir ilköğretim okulu müdürü olan M.K'nin tedirgin hal ve hareketlerinden şüphelenen KOM ekipleri minibüsü aramak için kontrol noktasına çekti. Noktada yapılan aramada minibüsün adeta her yerinden kaçak sigara çıktı.

Minibüsün altına, kapı boşluklarına, cam altlarına, kenarlarına ve tabanına yapılmış özel bölmelere yerleştirilmiş çeşitli markalarda toplam 5 bin paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.

Polis, sigaraları zulalandığı yerden çıkartmak için yoğun bir çaba sarf etti. Şüpheli M.K. gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

iha
Yayın Tarihi : 19 Ocak 2013 Cumartesi 11:39:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?