4
Mayıs
2024
Cumartesi
AKSARAY

Mühendisler iftarda buluştu

Aksaray’da, Makine Mühendisleri Odası Aksaray Şubesi tarafından bir iftar yemeği verildi.
Gök Restoranda verilen iftar davetine Aksaraylı makine mühendisleri ve Makine Mühendisleri Odası Konya Şube Başkanı Mete Kalyoncu ile Vali Yardımcısı Şevket Ertuğrul Aksoy katıldı.

Yemek sonrası konuşan Makine Mühendisleri Odası Aksaray Şube Başkanı Kamil Aydın, "Makine Mühendisleri Aksaray Şubesi olarak her yıl çeşitli operatörlük kursları açarak; onlarca kişiye sertifika vererek nitelikli elemanlar yetiştiriyoruz. Ayrıca makine mühendislerinin sorunlarını yakından takip ederek üyelerimizin sorunlarının çözümü konusunda çaba gösteriyoruz" dedi.

Makine Mühendisleri Odası Konya Şube Başkanı Mete Kalyoncu da yaptığı selamlama konuşmasında, mühendislere ihtiyaç duyulan bir dönemde yaşadıklarını söyledi. Kalyoncu, "Makine mühendislerine ihtiyaç duyulan bir çağdayız. Yerimiz ve önemimiz anlaşılmaya başlandı. Meslektaşlarımız öğrencilerimizi en iyi şekilde eğitmeye devam ediyor. Serbest çalışan veya firma adına çalışan mühendislerin teknokent bünyesinde çalışmaları büyük başarılara ulaşmalarını sağlıyor" diye konuştu.

aksaray
Yayın Tarihi : 6 Kasım 2004 Cumartesi 12:45:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?