4
Mayıs
2024
Cumartesi
AKSARAY

Otomobil takla attı: 7 yaralı

Aksaray'da, askere gidecek gençler arasında çıkan kavgada yaralanan şahsı hastaneye götüren otomobilin takla atması sonucu 7 kişi yaralandı.


Olay, merkeze bağlı İncesu beldesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, askere gidecek olan gençlerin düzenlediği eğlencede bir süre sonra alkolün de etkisiyle kavga çıktı. Saffet A. (20) ve Emrah U. (20) arasında çıkan tartışma sırasında, Saffet A. elindeki bira şişesi ile Emrah U.'nun kafasına vurdu. Yaralanan Emrah U., arkadaşı Hamza Ş. idaresindeki 68 EV 816 plakalı otomobille hastaneye götürülmek istendi. Hastaneye ulaşmak için aşırı hız yapan otomobil, sürücüsünün bir anlık dikkatsizliği sonucu
yoldan çıkarak takla attı. Kazada sürücü Hamza Ş.'nin yanı sıra otomobilde bulunan Tunç Ş., Oruç Ş., Geylani S. ve Emrah U. ile 16 yaşındaki Mehmet Ş. ile 15 yaşındaki Yusuf S. çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralılar 112 Acil Servis ambulansları ile Aksaray Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kavgaya karışan Saffet A. ise jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

iha
Yayın Tarihi : 10 Ağustos 2009 Pazartesi 18:32:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?