3
Mayıs
2024
Cuma
AKSARAY

Polis, kaçan hırsızı vurarak yakaladı

AKSARAY’da 23 yaşındaki Kemal Gülçin, hırsızlık için girdiği villada polis tarafından suç üstü yakalanınca, kaçmaya çalıştı.

Kendisini yakalamaya çalışan bir polis memurunu tornavidayla kolundan yaralayan Gülçin, diğer polislerin üzerine de taş attı.

Polisin havaya iki el uyarı atışına aldırış etmeyen Gülçin, polis tarafından kalçasından vurularak yakalandı. Kalçasından vurulan ve kaçarken bahçe duvarına çarpma sonucu kolundan ve başından yaralan Gülçin, Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

İddiaya göre, Cemal Kuş’un komşuları, mutfak camından içeriye birinin girdiğini görünce durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen Aksaray Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Müdürlüğü’ne bağlı Hırsızlık Bürosu ekipleri, içeride birisinin olduğunu anlayınca, teslim ol çağrısında bulundu.

Bunun üzerine villanın birinci katında bulunan Kemal Gülçin, pencereden atladı. Karşısında bir polis memurunu gören Gülçin, kendisini yakalamaya çalışan polisi tornavida ile hafif şekilde kolundan yaraladı. Kaçarken başını ve kolunu bahçe duvarına çarpan Gülçin, diğer polislerin üzerine de taş attı.

Polisin havaya iki el uyarı atışı yapmasına aldırış etmeyen Gülçin, polis tarafından kalçasından vurularak yakalandı. Polis, yaralanan Gülçin’i ekip otosu ile Aksaray Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ameliyata alınan Gülçin’in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

‘ÇOCUKLARIMA ZARAR VERMEMİŞ’

Hollanda da işçi olarak çalışan villanın sahibi 44 yaşındaki Cemal Kuş, “Ben, eşim ve iki çocuğum, evin ikinci katında uyuyorduk. Silah sesine uyandım. Balkondan baktığımda, dışarı da bir kişinin yaralı olarak yattığını gördüm. Aşağı indiğimde polislerden, yaralı olanan kişinin birinci kata hırsızlık için girdiğini öğrendim. Hırsız, evin içinde karıştırmadık yer bırakmamış. İyi ki çocuklarıma bir zarar vermemiş” dedi.

DHA
Yayın Tarihi : 21 Ağustos 2008 Perşembe 12:38:57
Güncelleme :21 Ağustos 2008 Perşembe 12:44:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mustafa gumussoy IP: 78.165.125.xxx Tarih : 26.08.2008 01:38:09

Çivisi çıktı bu memleketin iyi yapmış polis abim eline sağlık .. Cemal baba uyumaya devam...