3
Mayıs
2024
Cuma
AKSARAY

Seramik ustalarına kurs

AKSARAY MÜTEAHHİTLER BİRLİĞİ SERAMİK USTALARI İÇİN KURS DÜZENLİYOR...


Timuçin; Aksaray müteahhitler birliği şehrimizdeki fayans ve seramik ustaları için kurs düzenleyip ustalarımıza sertifika vereceğiz.


AKMÜB başkanı Eşref TİMUÇİN verdiği bilgiye göre Aksaray müteahhitler birliği şehrimizdeki fayans ve seramik ustaları için kurs düzenleyip ustalarımıza sertifika vereceğiz.


Bundan böyle inşaat kalitesinin artması için kaliteli malzemenin yanında kaliteli işçilikte çok önemli kalitede kimse demire bakmıyor betona bakmıyor ama fayanstaki küçük hatalar sizin yaptığınız tüm işleri kötü gösterip inşaat kalitenizi düşük gösteriyor,bundan dolayı bir boya işçiliğinin bir seramik işçiliğinin kaliteli sertifikalı ustalar tarafından yapılması çok önemli

Havaların soğumasıyla beraber ustalarımız bu kursà vakit ayırtabilirler inşaatlar durma noktasına geldiler.Bir haftalık bir kursla ömür boyu kendilerine gerekli olan bir sertifika alacaklar.



İleri tarihlerde sertifikasız ustalara iş yaptırılmayacaktır. Ustalarımız için iyi bir fırsat değerlendirmelerini istiyoruz.Müracaatlar Sancak işhanındaki AKMÜB e yapılmasını belirttiler.

aksaray güncel
Yayın Tarihi : 13 Aralık 2007 Perşembe 13:38:30
Güncelleme :13 Aralık 2007 Perşembe 13:40:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?