2
Mayıs
2024
Perşembe
AKSARAY

Sevgiliye meydan dayağı

Aksaray'da 31 yaşındaki K.A., iddiaya göre kendisiyle görüşükten sonra eve dönen kız arkadaşı 18 yaşındaki Z.K.'yi babası 55 yaşındaki İbrahim K.'nin dövmek istediğini fark edip müdahele edince kendisi dayak yedi.

KIZ ARKADAŞINI KURTARMAK İSTEDİ

Olay, bugün saat 03.00 sıralarında Ortaköy İlçesi'ne bağlı Hacı İbrahim Uşağı Köyü'nde meydana geldi. K.A, iddiaya göre kız arkadaşı Z.K. ile gece evlerinin yakınında görüştü. Z.K. bir süre K.A. ile konuştuktan sonra evine döndü.

Bu sırada kapıyı açıp kızının dışarından geldiğini gören İbrahim K., kızına 'Sen bu saatte nerden geliyorsun' diyerek dövmek için üzerine yürüdü. Bunu fark eden K.A. da müdahele edip Z.K.'ye kurtarmaya çalıştı. Buna sinirlenen İbrahim K. da av tüfeğiyle Kenan A.'ya ateş açmak istedi. Kenan A. da müdahale edip tüfeğin namlusunu havaya kaldırdı. Arbede sırasında ateş alan tüfekten çıkan saçmalar tavana isabet etti.

KIZIN AKRABALARI GELDİ, DAYAĞI YEDİ

Gürültü duyup eve gelen genç kızın yakınları İ.K. ile birlik olup K.A.'yı sopalarla dövdü. Olayı gören komşuların haber vermesi üzerine eve gelen jandarma, K.A.'yı kurtardı. Kanlar içinde kalan, başından ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan K.A. ile sinir krizi geçiren genç kız ve babası hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

..
Yayın Tarihi : 16 Nisan 2013 Salı 18:24:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?