7
Mayıs
2024
Salı
AKSARAY

SP'den gençlik seferberliği

Saadet Partisi tarafından başlatılan Gençlik Seferberliği kapsamında Saadet Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanı Fatih Aydın, Aksaray’a geldi.

Saadet Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanı Fatih Aydın, SP Aksaray İl Başkanlığı'nı ziyaret etti. Ziyarette SP İl Başkanı Av. Erdem Baysal, SP İl Gençlik Kolları Başkanı Mahmut Esat Karakaya ve partili gençler hazır bulundu.

Seferberlik kapsamında Türkiye’nin her yerini karış karış gezeceklerini ifade eden Gençlik Kolları Genel Başkanı Fatih Aydın, “Gençlik Seferberliği programları dahilinde ülkemizin dört bir yanını karış karış gezerek çalışmalarda bulunuyor, gençlerimizle, büyüklerimizle, kanaat önderleriyle, ilim ve bilim adamlarımızla bir araya geliyoruz. Ülkemizin ve milletimizin geleceğinin selametini sağlamak, yaşanılabilir bir Türkiye’yi, yeniden büyük Türkiye’yi ve yeni bir dünyayı kurmak için elimizden geleni yapıyor, canla başla çalışıyoruz. Bundan dolayıdır ki gençliğimizin bu girdaba girmesi demek milletimiz için sabahı olmayan bir geceyi yaşamak demektir. Bunun önüne acilen geçilmeli kötüye gidişat mutlaka durdurulmalıdır. Ahlak ve maneviyat yok edilmek, gençliğimiz şekilsiz, kalıpsız, kimliksiz, kişiliksiz hale getirilmek istenmektedir. Yaşanan bunca kötülüklerin engellenmesi için ve bu kötü gidişata dur diyebilmek için bizler yollara düştük" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 21 Mart 2012 Çarşamba 12:46:16
Güncelleme :22 Mart 2012 Perşembe 11:50:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?