3
Mayıs
2024
Cuma
AKSARAY

Suç örgütüne polis darbesi

AKSARAY'DA SUÇ ÖRGÜTÜ OPERASYONU

Aksaray Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekiplerinin 4 ilde düzenlediği eşzamanlı operasyonlarda, kaçak silah ve mühimmat temin ederek sattıkları iddia edilen birisi muhtar 12 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, bir suç örgütünün kaçak silah ve mühimmat temin ederek sattığı yönünde istihbari bilgiye ulaşan KOM Şubesi ekipleri, yaptıkları araştırma sonunda Aksaray, Konya, İstanbul ve Osmaniye illerinde eşzamanlı operasyon başlattı. Belirlenen evlere ani baskınlar yapan emniyet güçleri 12 kişiyi gözaltına aldı. Şahısların bulundukları ikametlerde ve üzerlerinde yapılan aramalarda 4 adet tabanca ile bu tabancalara ait 5 adet şarjör, 32 adet tabanca fişeği ve 8 adet tarihi nitelikli madeni

sikke ele geçirildi. Emniyette ifadeleri alınan 12 kişi, 'suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, örgüt faaliyetleri kapsamında silah ve mühimmat kaçakçılığı yapmak, bu amaçla kurulan örgüte yataklık yapmak ve devlet görevini kötüye kullanmak' suçlamasıyla Aksaray Adliyesi'ne sevk edildi. Zanlıların bir yakını, zanlıları görüntülemek isteyen gazetecilere saldırdı.

AKSARAY'DA SUÇ ÖRGÜTÜ OPERASYONU
AKSARAY'DA SUÇ ÖRGÜTÜ OPERASYONU
AKSARAY'DA SUÇ ÖRGÜTÜ OPERASYONU
İHA
Yayın Tarihi : 9 Aralık 2009 Çarşamba 13:12:04
Güncelleme :9 Aralık 2009 Çarşamba 13:20:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?