3
Mayıs
2024
Cuma
AKSARAY

Sultan Han'da Türkü ziyafeti

4. Sultanhanı Turizm ve Halı Festivali'nin son gününde sahne alan Türk Halk Müziği Sanatçısı Sevcan Orhan seslendirdiği türkülerle tarihi Sultan Han önünde kendini izlemeye gelen vatandaşları coşturdu.

Aksaray'ın Sultanhanı Belde Belediyesi tarafından organize edilen 4. Sultanhanı Turizm ve Halı Festivali Türk Halk Müziği sanatçısı Sevcan Orhan'ın verdiği konserle son buldu. Türkiye'nin en büyük kervansarayı Sultan Han önünde gerçekleştirilen konsere yaklaşık 3 bin kişi katılırken, genç sanatçı Sevcan Orhan sahne performansı ve sesi ile konsere katılanlara unutulmaz bir gece yaşattı.

Havai fişek gösterileri altında seslendirdiği şarkılarla Sutanhanılıları coşturan Sevcan Orhan, "Sultanhanı Kasabası her yönüyle gerçekten çok güzel. Her yer pırıl pırıl ve gayet güzel bir şekilde modernize edilmiş. Bu çalışmayı yapan belediyemizi ve başkanımızı tebrik ediyorum. Ayrıca Sultan Han gerçekten büyüleyici bir güzelliğe sahip" dedi.

Konseri izleyebilmek için bir çok kişi araçların üzerine çıkarak meydanı ve sanatçı Sevcan Orhan'ı görmeye çalıştı. Konserin ardından festival kapsamında düzenlenen yarışmalarda dereceye girenlere ödülleri verildi.

.
Yayın Tarihi : 1 Temmuz 2008 Salı 15:59:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?