29
Nisan
2024
Pazertesi
AKSARAY

Tekerlekli sevinç

Aksaray’da bedensel engelli 50 çocuğa, Engelliler Dayanışma Derneği ve Aksaray Valiliği işbirliği ile tekerlekli sandalye verildi.

Huzurevi önünde gerçekleştirilen törene Vali Hüseyin Avni Coş, Belediye Başkanı Nevzat Palta, dernek yetkilileri, huzurevi sakinleri ve engelli çocukların aileleri katıldı.

Yapılan işin anlamının büyük olduğunu ifade eden Vali Coş, "Bedensel Engelliler Dayanışma Derneği’ne ilimizde yaşayan engelli vatandaşlarımıza destekleri nedeniyle teşekkür ediyorum" dedi.
Duygularını ifade etmekte zorlandığını belirten Belediye Başkanı Palta da, "Hepimiz birer özürlü adayıyız. Burada bu hizmeti yapanlar gerçekten önemli bir icraat yaptılar. Hepsini kutluyorum. Özürlü çocuklarımızın yüzünün gülmesi bizleri de güldürdü" şeklinde konuştu.

Daha sonra 50 özürlü çocuğa tekerlekli sandalyeleri teslim edildi. Tekerlekli sandalyelerini alan çocukların sevinçli oldukları gözlendi. Tören sonunda hayırsever İbrahim Özel ve Adem Girgin’e Çocuk Yuvası ve Kadın Sığınma Evi kurulması esnasında yaptıkları yardımlar nedeniyle plaket ve teşekkür belgesi verildi.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Nisan 2005 Perşembe 12:22:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?