3
Mayıs
2024
Cuma
AKSARAY

Toz ve çamurdan kurtuldular

Aksaray'ın Eskil ilçesinde Belediye Başkanı Şerafettin Meral ve kalabalık ilçe halkı kilitli parke taşı döşemesi yapılan caddelerde yalın ayak yürüdü.

Aksaray'ın Eskil ilçesi ilginç bir yürüyüşe sahne oldu. Belediye Başkanı Şerafettin Meral ve ilçe halkın bir grup ilçe merkezinde kilitli parke ile kaplanan caddelerde ayakkabılarını ellerine alarak yalın ayak yürüdü.

Yerel seçimler öncesinde Eskil'i modern bir kente dönüştüreceklerine dair söz verdiklerini belirten Belediye Başkanı Şerafettin Meral, "Halkımıza yerel seçimler öncesinde altyapı sorunu, çamurlu ve tozlu sokakları olmayan modern bir Eskil sözü vermiştik. Göreve geldiğimizde yapılamaz denen altyapı çalışmalarını büyük oranda tamamladık. Geçtiğimiz yıl altyapı çalışmaları sırasında ilçe merkezinde çamur deryaları oluşmuştu o zamanda 'Sabredin önümüzdeki yıl yalın ayak hep beraber gezeceğiz' dedik. Bu yıl kilitli parke çalışmalarını hızlı bir şekilde yapıyoruz. Şehir merkezindeki caddelerin büyük bir kısmı bitti. Bizde halkımızla yalın ayak yürüyüş yaptık. Eskil önümüzdeki yıllarda Aksaray'ın en modern ilçesi olacak. Halkımızın bize güveni devam ettiği sürece yapamayacağımız hiçbir iş yoktur" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 13 Eylül 2007 Perşembe 10:27:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Naci Özgül IP: 85.97.70.xxx Tarih : 17.09.2007 13:39:36

sevgili ve saygıdeğer başkanım seni kutluyorum.Ayıca diyorum ki ; Beraber yürürdük biz bu yollarda.Saygı ve sevgilerimle.Başarılarının devamını diliyorum.