29
Nisan
2024
Pazertesi
AKSARAY

Validen ATSO Başkanı'na teşekkür

Aksaray Valisi Hüseyin Avni Coş, 12 Mart tarihinde yapılacak olan Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) seçimlerinde aday olmayacağını açıklayan ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Saatçioğlu’na yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi verdi.

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Saatçioğlu’nu ziyaret eden Aksaray Valisi Hüseyin Avni Coş, "5084 sayılı yatırım ve teşvik kanunundan yararlanan ilimize ATSO Başkanı Mustafa Saatçioğlu ile birlikte önemli yatırımcılar kazandırdık. 12 Mart’ta yapılacak oda seçimlerinde Mustafa Saatçioğlu aday olmayacağını açıkladı. Gençlere görevi devretmek amacıyla böyle bir karar alan Saatçioğlu’nun bu davranışı herkese örnek olmalıdır. Ona hem veda hem de başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür plaketi vermeyi uygun gördük" dedi.

ATSO Başkanı Mustafa Saatçioğlu’da konuşmasında, "ATSO Başkanlığı görevim boyunca Aksaray Sanayisi için bize destek olan herkese teşekkür ederiz. Yapılacak demokratik bir seçimin ardından gelen arkadaşlarımız bayrağı alarak Aksaray için çalışacaklardır. Gençlerin önünü açmalıyız. Hiç kimseden bize bu koltuk miras kalmadı" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Vali Çoş, Mustafa Saatçioğlu’na teşekkür plaketini verdi

Yayın Tarihi : 11 Mart 2005 Cuma 16:44:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?