3
Mayıs
2024
Cuma
AKSARAY

Vali'den ilk veda ziyareti Palta'ya

Valiler kararnamesi ile Merkez Valiliği’ne atanan Aksaray Valisi Sebati Buyuran, ilk veda ziyaretini Aksaray Belediye Başkanı Nevzat Palta’ya yaptı.

Başkan Nevzat Palta’yı makamında ziyaret eden Vali Sebati Buyuran, Aksaray’da 3 yıl süreyle hizmet ettiğini ve Aksaraylıları çok sevdiğini belirterek, “Merkez Valiliğine atanmam nedeniyle veda ziyaretlerine ilk belediyemizden başladım. Sayın Başkan ile Aksaray’da 3 yıl birlikte görev yaptık. Devlet adına yapılması gereken ilkeli, tutarlı, onurlu bir tutum içerisinde tüm kurumlarımızla gayet iyi diyaloglar içerisinde hizmetleri yürüttük” dedi.

Başkan Nevzat Palta ise, Aksaray’a hizmet etmenin gayreti içinde olan Vali Buyuran'a teşekkür ederek, "Aksarayımızın geleceği ve daha iyi bir şehir olabilmesi için, sanayisi ile altyapısıyla, şehircilik anlamında el birliği içerisinde hizmet etmenin gayretinde olduk. Ben bu açıdan Sayın Valime teşekkür ediyorum. Aksarayımızda çok güzel hizmetlerin ortaya çıktığı kanaatindeyim. Sayın Valimize vermiş olduğu emeklerden dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sonraki yaşamlarında da ailesiyle beraber sağlık, sıhhat ve mutluluk içerisinde yaşamalarını diliyorum” şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Aralık 2008 Pazartesi 21:38:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?