7
Mayıs
2024
Salı
AKSARAY

Vali'den spora davet!

Aksaray Valisi Selami Altınok, sağlıklı bir yaşam için herkesi spor yapmaya davet ederek, "Spor tesislerimiz tüm vatandaşlarımızın hizmetindedir" dedi.

Vali Altınok, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü'nü ziyaret ederek, İl Müdürü Süleyman Arısoy'dan brifing aldı. Spor tesisleri bakımından Aksaray'ın iyi durumda olduğunu ifade eden Altınok, Aksaray'ın ulusal ve uluslararası müsabakalarda başarılı sporcularla adından söz ettirdiğini söyledi.

Aksaray'ın gerek milli takımlar gerekse spor kulüpleri tarafından kamp için tercih edildiğini belirten Altınok, birçok müsabaka ve şampiyonaya da ev sahipliği yapıldığını ifade etti.

Sporun tabana yayılarak insanların sağlıklı yaşama teşvik edilmesi gerektiğini vurgulayan Altınok, şunları kaydetti:

"Sağlıklı yaşamın temel koşullarından bir tanesi de hareketli olmak, yani spor yaparak bedenin dinç kalmasını sağlamaktır. Spor teşkilatımızın Aksaray'da tesisleşme bakımından durumu iyi. Spor branşlarında gerekli altyapı oluşturulmuş durumda. Biz bütün vatandaşlarımızın spor tesislerinden yararlanmasını istiyoruz. Spor tesislerimiz tüm vatandaşlarımızın hizmetindedir. Merkezde spor tesislerinin sayısının daha da arttırılması için gayret gösteriyoruz. Buradan herkesi spor yapmaya davet ediyoruz."

Arısoy, spor tesisleri ve gençlik merkezini gezen Altınok'a, ebru kursunda yapılan bir çalışma hediye etti.

AA
Yayın Tarihi : 31 Ekim 2012 Çarşamba 16:12:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?