3
Mayıs
2024
Cuma
AKSARAY

Vicdan azabı cinayeti aydınlattı

Aksaray'da 9 ay önce ortadan kaybolan kadının birlikte olduğu 3 kişi tarafından öldürülerek toprağa gömüldüğü, cinayet zanlılarından birinin vicdan azabı çekerek polis teslim olmasıyla ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre, Aksaray Emniyet Müdürlüğü'ne gelen S.G. (19) vicdan azabı çektiğini söyleyerek arkadaşlarıyla birlikte oldukları bir kadını öldürdüklerini anlattı.

Arkadaşı N.Y. (25) ve M.K. (30) ile birlikte, evli ve 2 çocuk annesi Selma G.'yi (32) alarak Laleli Mahallesi'ndeki Bakımevi civarında metruk bir eve getirdiklerini, burada kadınla birlikte olduklarını ileri sürdü. Kadının 'Sizin birinizden hamileyim' demesi üzerine arkadaşlarıyla Selma G.'nin boğazını sıkıp bıçaklayarak öldürdüklerini ve gömdüklerini itiraf eden S.G. ve N.Y. ile M.K. gözaltına alındı.

Cinayet Bürosu ekiplerinin Laleli Mahallesi Meşeli Dere mevkisinde yaptığı kazıda Selma G'nin cesedine ulaşıldı. Kadının cesedi Ankara Adli Tıp Kurumu'na kimliğinin tespit edilmesi için gönderildi. Gözaltına alınan şahıslar ise adliyeye sevk edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Şubat 2009 Cumartesi 19:16:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?