3
Mayıs
2024
Cuma
AKSARAY

Yanan araçlar inceleniyor

Aksaray'da bir servis otobüsü ve otomobilin aniden alev alarak yanmasıyla ilgili araştırmaların sürdüğünü belirten Emniyet Müdürü Sabri Yakar, “Şu an için kundaklamayla ilgili bir belirti yok. Ancak ekiplerimiz çalışmalarını sürdürüyor" dedi.


Geçtiğimiz günlerde Hashas Mahallesi'nde meydana gelen araç yangınlarından sonra emniyet güçlerinin olay yerinde ve çevresinde geniş çaplı araştırmalar yaptığını ifade eden Emniyet Müdürü Sabri Yakar, “Ekiplerimiz araçların çevresinde, içinde ve olay yerinde incelemelerini yaptı. Şimdilik kundaklama yönünde bir bilgi yok. Daha önce kundaklanan bir aracın failini 30 dakika içinde yakalamıştık. Eğer bu olayda da teknik bir arızanın dışında kundaklama sonucu çıkarsa, faillerini yakalarız. Biz bazı illerde olduğu gibi terör örgütünün bir eylemi olduğuna inanmıyoruz. Eğer böyle bir sonuç çıkarsa da faillerini yakalayamazsak namerdiz” şeklinde konuştu.


Emniyet Müdürü Yakar, olay yeri inceleme ekiplerinin kundaklamayla ilgili bir bulguya rastlamadığını ancak otobüsün içinden alınan bazı parçaların incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu'na gönderildiğini ifade etti.

iha
Yayın Tarihi : 6 Ocak 2008 Pazar 16:00:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?