4
Mayıs
2024
Cumartesi
AKSARAY

Yardımsever kadınlardan öğrencilere destek

Yardımseverler Derneği Aksaray Şubesi tarafından fakir öğrencilere burs vermek için düzenlenen çay partisine 600 kadın katıldı.

Aksaray’da ihtiyaç sahibi 25 öğrenciye burs veren Yardımseverler Derneği Aksaray Şubesi burs sayısını artırmak için Grand Eras Otel’de çay partisi düzenledi. Müzikli eğlencenin de olduğu çay partisine yaklaşık 600 yardımsever kadın katıldı. İmkanı olanları ihtiyaç sahiplerine yardımcı olmaya çağıran Yardımseverler Derneği Aksaray Şubesi Başkanı Dilek Terzioğlu, "Yıllardır ihtiyaç sahibi öğrencilere yardımcı olmak için koşturuyoruz. Bugün buradan elde edilecek gelir öğrencilere burs için kullanılacak. Ayrıca kendi gruplarında öğrencilere burs vermek isteyenler bize müracaat edebilirler. Yardım etmek güzeldir" dedi.

Daha sonra Dilek Terzioğlu, Yardımseverler Derneği’nde 15 yılını dolduran ve Yardımseverler Derneği Genel Merkezi tarafından 15. yıl madalyası ile ödüllendirilen Fazilet Berksoy’a madalyasını verdi. Dilek Terzioğlu’nun 25. yıl madalyası ise Fazilet Berksoy tarafından verildi.

AKSARAY (İHA) -
Yayın Tarihi : 26 Aralık 2004 Pazar 12:49:53
Güncelleme :28 Ocak 2005 Cuma 19:58:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Rüya Doğangün IP: 88.226.178.xxx Tarih : 25.11.2008 20:18:43

Merhaba ben Rüya Dokuzeylül üniversitesi ekonometri bölümü hazırlıkta okuyorum,çok isdediğim üniversitedeyim.Annem özel sektörde asgari ücretle sekreterlik görevi yapmakta, babamın şu an verimli bir kazancı mevcut değil.Maddi durum yetersizliğinden ailem ve ben çok sıkıntı içindeyiz.Hiç bir yerden burs almıyorum.Eğitimim için bana yardımcı olacak bir kişiye bir kuruluşa ihtiyacım var.Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.Saygılarımla